Kaalulangus kruogeensus, OAL Võitis 60 Naela Suuruse Toetuse Robot-kokkade Arendamiseks

Punktis kirjeldatud menetluses PäevapostPärast kohvi järsku jahutamist krüogeense jahvatusega vedela lämmastiku kontrollitud keskkonnas. Reaktsioon tekib kui immuunsussüsteemi proteiinid antikehad kogemata identifitseerivad ohutu aine, näiteks puu õietolm, sissetungijaks. Õigesse gaasisegusse pakendamine takistab mikroobide teket ja pikendab toiduainete säilivusaega. Süsihappegaasi kasutatakse enim lihatoodete pakendamisel. Protseduuri pikkus korda. Saasteaineid satub atmosfääri nii inimtegevuse tagajärjel kui ka looduslikul teel.

Tutvu kohvijahuga

Robootika tutvustamine tootmisprotsessis OALi tegevdirektor Harry Norman ütles Kaalulangus kruogeensus, et see tuvastas turulünga, et muuta toidutootmine efektiivsemaks, tutvustades tootmisprotsessis robootikat. Ta ütles, et praeguseks on selles valdkonnas toiduainete tootmise automatiseerimisel tehtud vähe edusamme võimaldava tehnoloogia puudumise tõttu.

Rahastamise abil kavandab ja valmistab Ühendkuningriigis Peterborough'is asuv OAL patenteeritud tehnoloogia APRIL automatiseeritud kaalulangus kruogeensus robotite koostisainete laadimine ; täielikult automatiseeritud robotsüsteem, mis suudab koostisosi segada, laadida ja küpsetada sarnaselt kaalulangus kruogeensus kokkadega, kuid seda veel tööstuslikus plaanis.

APRIL-süsteem käivitab tööstuse liikumise täielikult automatiseeritud tootmisliinide poole, võimaldades toitu kiiremini toota, vähem jäätmeid ja suuremat täpsust. Kuivad materjalid, supid, kastmed ja valmistoidud Möödunud aasta oktoobris BAS-iga vesteldes ütles OALi äriarendusjuht Jake Norman, et globaalse robotitootja ja Lincolni ülikooliga koostöös välja töötatud APRIL nägi pagaritööstuses huvi kuivade materjalide käitlemise ja segamise vastu.

Osooni vähendav aine

Visiem, kas tajaa, tas ir jaa. Võttes aluseks autotootmise põhimõtted, seob see toiduvalmistamise ja materjalide käitlemise tehnoloogiad robotite koostisosade automatiseeritud laadimisega, et luua toidutootmise rakke professionaalsete kokkade jäljendamiseks.

See integreerib ja täiustab kahte olemasolevat tehnoloogiat, mida uuritakse Innovate UK koostööprojektide raames krüogeense jahutamise ning kiire kuumutamise ja segamise Steam Kaalulangus kruogeensus abil. Lang L: none.